У "Свободі" визнають, що у них немає грошей на перевибори

22 лютого 09:17

Представники ВО "Свобода" будуть звертатися до своїх прихильників за фінансуванням перевиборів до Верховної Ради.

 

ВО "Свобода" буде звертатися до прихильників партії за фінансовою допомогою. На перевибори до Верховної Ради. Про це заявив народний депутата від цієї політичної сили Олександр Мирний. "Я не знаю, де нам брати гроші на перевибори. Будемо апелювати до наших прихильників, і збирати ці кошти", - сказав свободівець.

За його словами, нова, якщо вона відбудеться, передвиборна кампанія буде дуже складною. "Зрозуміло, що дуже багато коштів мобілізовані на ці вибори, і буде дуже складно. Компанія буде короткою і згорнутою. Але ми будемо робити те, що ми робили. Ми не будемо вбивати, красти, брехати заради грошей. Скільки зберемо - стільки зберемо", - додав Мирний.

Раніше повідомлялося про те, що 21 лютого керівництво партії "Свобода" дало команду розгортати передвиборчі штаби.

Також про готовність до перевиборів неодноразово заявляли і в "Батьківщині", проте не всі. Так, наприклад, Анатолій Гриценко вважає, що насправді перевибори до Ради не вигідні жодній з політичних сил, що пройшли до парламенту після виборів 28 жовтня 2012 року.

Раніше повідомлялося про те, Партія регіонів виступає за розпуск Ради і проведення позачергових парламентських виборів повністю на мажоритарній основі у випадку 30-денного блокування опозиційними фракціями роботи Ради. При цьому регіонали мають намір прийняти нове законодавство для таких виборів в обхід парламенту.

Як повідомлялося, опозиція 5 лютого заблокувала парламент, вимагаючи введення персонального голосування депутатів. Друга сесія Верховної Ради 7-го скликання досі не відкрилася. !zn

Читайте також:

У ПР скаржаться, що на утримання непрацюючої Ради держава витратила вже 40 млл грн

Янукович поки не думає про розпуск Ради, а "регіонали" не мають наміру розблокувати її силою

Регіонали відмовилися від переговорів: Ми йдемо додому, а вони нехай блокують