У ПР відповіли на випад російського ТБ на адресу Януковича: у самих "справи погані", а Путіна очікує Майдан

14 березня 09:34

Регіонал Ярослав Сухий висловив обурення у зв'язку з образливим сюжетом про президента України Віктора Януковича, показаним на держканалі російського ТБ.

 

Народний депутат від Партії регіонів Ярослав Сухий гостро розкритикував подачу на російському телебаченні сюжету про візит президента України Віктора Януковича в Росію, в якому журналіст Дмитро Кисельов заявив, що "справи у Януковича - погані".

"У Путіна справи теж погані. Він краще б готувався до російського Майдану. Путін думає, що це йому так просто пройде і він все життя буде царювати", - заявив Сухий "Комментариям".

Він додав, що ні для кого не секрет, чим є російське керівництво, і ілюзій на цей рахунок вже ні у кого не залишилося.

"Схоже, що це у російських політтехнологів справи погані, якщо вони опускаються до такого дрібного шантажу президента суверенної держави", - зазначив Сухий.

На думку регіонала, автори програми сподівалися зробити постріл, яким змусили б Януковича бути більш поступливим. "Але цей холостий постріл, тому що Янукович це не Кучма і не Ющенко. Він більш стійкий, твердий і непоступливий", - упевнений Сухий.

Нагадаємо, російський тележурналіст Дмитро Кисельов на телеканалі "Росія", оцінюючи зустріч Януковича і Путіна 4 березня, змалював похмуре майбутнє України поза Митним союзом і, по суті, висміяв українського президента. !zn

Читайте також:

Азаров вилаяв ЗМІ за скандальність і скепсис

Депардьє зізнався в любові до Росії - "країні великої демократії"

Путін схвалив повернення в Росії кримінальної відповідальності за наклеп

Азаров вважає, що "негатив" на ТБ роблять зрадники і легкодухі