У Партії регіонів вважають, що Тимошенко вдає хвору, щоб уникнути суду

21 сiчня 13:15

Коментуючи відео, на якому екс-прем'єру вручили повідомлення про підозру в організації вбивства Щербаня, регіонал Вадим Колесніченко заявив, що Тимошенко симулює погане самопочуття.

 

Народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Колесніченко зовсім не здивувався хорошому стану Юлії Тимошенко на відеозйомці під час вручення їй повідомлення про підозру у співучасті у вбивстві нардепа Євгена Щербаня. Політик вважає, що Тимошенко спекулює на своєму здоров'ї, щоб не потрапити в залу суду.

"Те, що Тимошенко є симулянткою, на мою думку, зрозуміло вже всім. Весь цей спектакль вже всіх навіть не дратує, а залишається без уваги. Ми розуміємо, про що йде мова, ми розуміємо, що у Тимошенко тільки одне завдання, їй потрібно не потрапити в залу судового засідання щодо ЄЕСУ і тепер у справі про вбивство. І навіть німецькі медики почуваються дуже ніяково. Спина, нога, голова, дивні насильницькі уколи через систему блютуз у вухо і мозок - все це ми вже бачили. Тепер ось чекаємо тему радіоактивних випромінювань, її бідну опромінюють. Але ще є тема під назвою страшний космічний промінь прибульців Януковича. Вони проникають через вікна і впливають на психіку людини, змушують визнати свою причетність до вбивства", - сказав він.

За прогнозами політика, тема здоров'я Тимошенко ще не раз буде обговорювати у пресі.

"Я вважаю, ми будемо дивитися спектакль, серіал, мильну оперу з тисячею серій і вона не потрапляє в залу судового засідання. Зрештою, я думаю, ще кілька разів дадуть цьому спектаклю бути продемонстрованим. Та й потім, у нас є, згідно з новим КПК поняття відеоконференції - вона буде учасником судового засідання через відеомонітори. Що більше публічності - то більше ганьби", - зазначив політик.

Також, Колесніченко вважає, що у блоці Тимошенко не даремно розміщені камери. "Зрозуміти, що Тимошенко є симулянткою, було дуже просто, коли буквально місяць тому, вона ламала двері в ізоляторі. По-перше, було видно на яких підборах вона ходить і як вона реагувала, як вона знімала ці підбори, як вона зігнулася. Продемонструвала приголомшливу гнучкість страшно хворої спини і молотила підборами, на яких здорова жінка не кожна може ходити. Я можу сказати, що те, що камери там стоять - і слава Богу! Потім вона головою у стіни буде битися, розповість, що її катували підлі правоохоронці. Все йде своєю чергою, я думаю, ми цю чашу повинні випити всю, і вона в першу чергу", - зазначив він. !zn

Читайте також:

Тимошенко вручили повідомлення про підозру в убивстві Щербаня (ВІДЕО)

Пенітенціарна служба поскаржилася, що Тимошенко всіх змучила провокаціями

Тимошенко запідозрила, що їй в косметику підсипають отруту

Сусідка по палаті Тимошенко "згадала", як екс-прем'єр качала прес і піднімала гирі (ВІДЕО)