У Партії регіонів відповіли на лист доньки Тимошенко: Твоя мама платила за вбивства

21 сiчня 14:58

У відповідь на заклик дочки екс-прем'єра Євгенії Тимошенко не вбивати її матір, депутат від Партії регіонів заявила, що її мати оплачувала рахунки тим, хто здійснював замовні вбивства людей і має понести покарання.

 

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко переказувала гроші за вбивства, тому повинна понести справедливе покарання. Про це заявила депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко у відповідь на заклик дочки екс-прем'єра Євгенії Тимошенко не вбивати її матір.

"Женя! Ваша мама оплачувала рахунки тим, хто здійснював замовні вбивства людей, у яких теж були діти! Тому вона повинна понести справедливе покарання, а не ховатися за статусом опозиційного політика", - цитує слова Бондаренко прес-служба Партії регіонів.

Вона нагадала, що Тимошенко разом з Лазаренком "роками грабували Україну позахмарними цінами на газ, а потім змітали всіх, хто ставав у них на шляху, не зупиняючись ні перед чим, навіть перед вбивством".

За словами Бондаренко, Тимошенко отримала 7 років в'язниці, але перебуває у віп-палаті відомчої лікарні в умовах, яким позаздрить будь-який ув'язнений.

"За її станом стежать і українські, і німецькі лікарі, але екс-прем'єр продовжує симулювати хворобу, вимагаючи для себе все нових привілеїв", - зазначила вона.

Вона додала, що, замість того, аби відповідати по суті звинувачень, Тимошенко знову обрала досить сумнівний спосіб захисту. "Їй легше назвати свої гріхи "політичним переслідуванням", ніж відповідати за них. Швидше за все, ця істерика буде тривати і далі, бо духу не вистачає сказати людям правду", - підсумувала Бондаренко.

Раніше дочка екс-прем'єра Євгенія Тимошенко заявила, що її матір хочуть вбити, і закликає главу держави, уряд, а також Генпрокуратуру не робити цього.

Власенко заявляв, що якби Тимошенко можна було розстріляти, її б розстріляли. Як повідомлялося, адвокати відмовилися отримувати повідомлення про підозру Тимошенко у вбивстві Щербаня.

Нагадаємо, опозиція має намір вимагати у Верховній Раді створити комісію з розслідування справи щодо вбивства депутата Євгена Щербаня і кількох інших відомих політиків.

Раніше стало відомо, що Генеральна прокуратура України опублікувала відеозапис того, як начальник Качанівської виправної колонії Ігор Колпащиков вручає екс-прем'єр-міністрові Юлії Тимошенко повідомлення про підозру у співорганізації умисного вбивства депутата Євгена Щербаня. !zn

Читайте також:

Чоловік Тимошенко: Дружину звинуватили у вбивстві Щербаня, щоб зірвати саміт Україна-ЄС

Дочка Тимошенко попросила Януковича не вбивати її маму

Тимошенко вручили повідомлення про підозру в убивстві Щербаня

Власенко: якби Тимошенко можна було розстріляти, її б розстріляли