У Партії регіонів сумніваються, що вбивство мера Сімеїза розкриють

26 лютого 20:06

Вадим Колесніченко пов'язує вбивство Костенка з "замовниками та одержувачами землі", а Лев Миримський - з виборами мера Ялти.

 

Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко вважає, що вбивство мера Сімеїза Кирила Костенка було цілком професійним, і малоймовірно, що його розкриють. Про це депутат сказав у коментарі газеті "Сьогодні".

"Його, швидше за все, усунули як ланку, що зв'язувала замовників та одержувачів землі і тепер так ховають кінці у воду, убивши мера. Просто в Сімеїзі немає більше нічого, за що можна було боротися. Це дороге вбивство, тут працювало угрупування", - сказав Колесніченко.

- Колеги вбитого мера Сімеїзу вважають його смерть спецзамовленням

Водночас, його колега, народний депутат-регіонал Лев Миримський припускає, що вбивство Костенка може мати політичну підоснову.

"Це може бути підготовка до виборів мера Ялти, бо він потенційно міг балотуватися. А можливо, це акція залякування, тому що вбивство - це крайній захід, який можна уявити", - сказав він.

Нагадаємо, вранці 26 лютого в Сімеїзі розстріляли автомобіль селищного голови Кирила Костенка. Чиновник від отриманих травм помер на місці.

Пізніше було виявлено автомобіль з автоматом, з якого, імовірно було розстріляно Костенка. Злочинці спалили машину. На території Криму введено план "Перехоплення".

Зазначимо, що влітку 2011 року Кирило Костенко був затриманий за підозрою в отриманні хабара в сумі 400 тисяч гривень, проте незабаром його звільнили, навіть не спробувавши добитися обрання запобіжного заходу. !zn

Читайте також:

Правоохоронці знайшли автомобіль вбивць мера Сімеїзу Кирила Костенка

У Криму розстріляно мера Сімеїза Кирила Костенка

Мер Сімеїза попався на хабарі в 400 тисяч