У п'ятницю депутати вирішать, чи звільняти Тимошенко і Луценка

10 сiчня 16:44

До порядку денного на 11 січня включили розгляд питання про курс України на євроінтеграцію і прийняття відповідної постанови, а також закон про декриміналізацію статей 165 і 166 КПК, згідно з якими були засуджені Юлія Тимошенко і Юрій Луценко.

 

Після зустрічі між лідерами фракцій і керівництвом Верховної Ради, було прийнято рішення про включення питань, запропонованих опозиціонерами. Про це під час виступу в парламенті повідомив лідер "Батьківщини" .

"До порядку денного включено наступні закони: про європейську інтеграцію України, закон про декриміналізацію статей 165 і 166 КПК, згідно з якими були засуджені Юлія Тимошенко і Юрій Луценко і закон про амністію у 2013 році... Дані законопроекти повинні бути розглянуті у п'ятницю", - сказав Арсеній Яценюк.

Володимир Рибак підтвердив, що парламент розгляне питання євроінтеграції України. За включення цих питань до порядку денного проголосували 318 депутатів.

Нагадаємо, що опозиціонери заблокували трибуну і президію з вимогою включити зазначені три закони до порядку денного Верховної Ради. !zn

Читайте також:

Опозиція заблокувала трибуну Ради (ВІДЕО)

"Батьківщина" внесла в Раду проект заяви про підтримку Україною євроінтеграційного курсу

Парламентські фракції готують спільну заяву про євроінтеграцію