У Луценка виявили три відкриті виразки шлунка

30 сiчня 09:40

Дві лабораторії клініки "Оберіг" та альтернативної клініки виявили в екс-глави МВС три відкриті виразки шлунка. У зв'язку з цим Луценку призначений інтенсивний курс терапії, він знаходиться на капельницях.

 

В організмі екс-глави МВС Юрія Луценка не знайшли злоякісних утворень. Про це після спілкування з лікарями київської клініки "Оберіг" повідомила захисник екс-міністра Ірина Луценко.

"Дві лабораторії клініки "Оберіг" та альтернативної клініки - підтвердили, що взятий на гістологічне дослідження післяопераційний матеріал не містить злоякісних новоутворень", - повідомила Луценко, яку цитує офіційний сайт "Народної самооборони".

Як повідомили їй лікарі, зараз вони проводять повне медичне обстеження екс-міністра. "Лікарі виявили три відкриті виразки шлунка. У зв'язку з цим Луценку призначений інтенсивний курс терапії, він знаходиться на капельницях", - додала захисник. "Тільки через три тижні курсу, який розрахований лікарями, буде зроблена контрольна гастроскопія шлунка. Тільки у разі результативного лікування і зарубцюваня виразок, відповідно, через один місяць, можна буде готуватися до наступної операції. Оперативне втручання при відкритих виразках, за словами лікарів, протипоказано", - повідомила також Ірина Луценко.

Лікарі повідомили дружині екс-міністра, що у Луценка підвищений тиск, а больовий синдром і результати аналізів підтверджують, що оперативне втручання необхідно.

Нагадаємо, 30 січня екс-голову МВС Юрія Луценка , якому минулого тижня зробили операцію з видалення поліпа у кишечнику, вивезли з київської лікарні "Оберіг" назад до Менської колонії.

Як відомо, 23 січня Луценку були видалені поліпи. Післяопераційний матеріал передано лікарями на гістологію. Результати очікуються через 10 днів, після чого повинні були вирішити, чи робити другу операцію. Луценко проходив курс реабілітації. !zn

Читайте також:

Луценку не дали закінчити курс реабілітації і відправили в колонію

Луценку може знадобитися друга операція

Луценка прооперували в київській клініці