Тягнибок закликав знімати на мобільники порушення на виборах

25 жовтня 05:32

Олег Тягнибок закликав виборців прийти на виборчі дільниці з мобільними телефонами для фіксації порушень. Напередодні виборів він проведе п'ять зустрічей з «різними міжнародними представництвами», на яких представить зібрану з усіх регіонів України інформацію про порушення виборчого законодавства.

 

Лідер Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок закликав виборців прийти на виборчі дільниці з мобільними телефонами для фіксації порушень виборчого процесу.

"Ми закликаємо всіх вас, шановні друзі, взяти з собою мобільні телефони. Якщо немає при собі, попросіть у ваших дітей та онуків, особливо тих, де є відеокамера або фотоапарат, і фіксуйте все. Бо наші спостерігачі будуть на дільницях, а, наприклад, гроші будуть видаватися за межами дільниці, всі ті "каруселі" будуть робитися за межами дільниць. Ми просимо всі фіксувати", - заявив він у вечірньому ефірі Івано-Франківського обласного телебачення "Галичина" у середу.

Тягнибок звернув увагу на те, що на цих парламентських виборах буде найбільша кількість міжнародних спостерігачів - більше трьох тисяч. Він також повідомив, що в суботу, напередодні виборів, як голова партії, проведе п'ять зустрічей з "різними міжнародними представництвами", на яких, за його словами, представить зібрану з усіх регіонів України інформацію про провокації, чорний піар та порушення законодавства і "буде апелювати до міжнародного співтовариства уважніше дивитися і спостерігати".

"Ми розуміємо, що ці вибори можуть реально бути визнані недемократичними, до речі, чого дуже сильно боїться ця влада. Тож, друзі, ваші відеоматеріали, фотоматеріали з порушеннями, вони нам зможуть допомогти у відстоюванні результатів правдивого голосування, а не того, яке будуть нам малювати на Банковій", - сказав Тягнибок.

Вибори народних депутатів України відбудуться 28 жовтня. !zn

Читайте також:

«Батьківщина» і «Свобода» домовилися про створення коаліції

Тягнибок готовий стати спікером Верховної Ради

Націоналісти мають намір вивести людей на вулиці після виборів

Букмекери визначилися з фаворитами парламентських виборів