Тягнибок вже назвав Кличка найбільшим розчаруванням виборів

19 жовтня 10:38

«Свобода» прогнозує, що виборці партії «Удар» будуть розчаровані діями політсили після виборів Ради. Лідер "Свободи" Тягнибок вважає Кличка занадто нерішучим.

 

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявив під час підписання угоди про коаліцію, що партія "УДАР" Віталія Кличка стане найбільшим розчаруванням парламентських виборів.

"Як мені здається, Кличко стане найбільшим розчаруванням цих виборів", - сказав Тягнибок, пояснивши, що це пов'язано з політичною нерішучістю партії "УДАР".

"Повинна бути абсолютно чітка позиція", - додав лідер "Свободи".

Нагадаємо, об'єднана опозиція "Батьківщина" та "Свобода" підписали 19 жовтня угоду про формування коаліції демократичних сил у Верховній Раді нового скликання.

- «Батьківщина» і «Свобода» домовилися про створення коаліції

У церемонії підписання угоди у п'ятницю в Києві брали участь глава ради об'єднаної опозиції Арсенія Яценюк, лідер ВО «Свобода», перший заступник ВО «Батьківщина» Олександр Турчинов, лідер парії «За Україну» В'ячеслав Кириленко, лідер Народного руху України Борис Тарасюк, лідер партії «Реформи і порядок» Сергій Соболєв, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, заступник лідера партії «Народна самооборона» Юрій Гримчак.

За столом, де підписувалася угода, було передбачено місце для лідера партії «УДАР» Віталія Кличка. Однак він не брав участі в церемонії підписання, оскільки раніше заявив, що питання про коаліцію УДАР буде розглядати за підсумками виборів у Раду. !zn

Читайте також:

Об’єднана опозиція проведе ніч після виборів на Софійській площі

Кличко не погодився на пропозицію «Батьківщини»: Спочатку вибори - потім коаліція

«Батьківщина»: Відмова Кличко від коаліційної угоди робить його союзником «регіоналів»

ВО «Свобода» погодилася на коаліцію з «Батьківщиною» і УДАРом