Тягнибок: "Свобода" зруйнувала міф про те, що не зможе ні з ким домовитися

14 сiчня 12:31

Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок заявляє, що його партія зруйнувала міф про те, що вона не зможе ні з ким домовитися. Про це він розповів 13 січня в інтерв'ю "5 каналу.

 

Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок заявляє, що його партія зруйнувала міф про те, що вона не зможе ні з ким домовитися. Про це він розповів 13 січня в інтерв'ю "5 каналу.

За словами Тягнибока, після місцевих виборів "Свобода" шляхом домовленостей з представниками національно-демократичних сил отримала посади голів обласних рад і цим самим зруйнувала міфи.

"Результати місцевих виборів показали нашу здатність, наше вміння працювати з людьми. Навіть після виборів, ми показали своє вміння домовлятися, адже посади голів обласних рад ми отримали в тих місцях, де у нас немає більшості", - сказав лідер "Свободи".

Зокрема, за словами політика, в Івано-Франківській області "Свобода" отримала лише 18 депутатів, однак за Олександра Сича, представника "Свободи", проголосували 68 депутатів.

"Тобто ми знищили міф про те, що" Свобода ", прийшовши до влади, маючи якісь важелі владного впливу, не зможе ні з ким домовитися. Ми зуміли домовитися на місцях з представниками так званих національно-демократичних сил", - заявив Тягнибок.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна