Тягнибок розказав, як привести чинну владу до тями

21 грудня 19:37

За словами Тягнибока, першим кроком його політичної сили має бути опублікування всіх відомих фактів корупції з боку чиновників.

 

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок збирається проводити моніторинг дій влади, змусивши чиновників звітувати про використання держкоштів і борючись із корупцією. Про це він повідомив в ексклюзивному коментарі DT.UA.

«Лише спільні зусилля суспільства, медіа, депутатів Верховної Ради України та місцевих рад дозволять привести чинну владу в свідомість, змусять відповідати про використання державних коштів та виконання чиновниками повноважень, покладених на них платниками податків», - зазначив лідер «Свободи». За словами Тягнибока, першим кроком його політичної сили має бути опублікування всіх відомих фактів корупції з боку чиновників. Крім того, зазначив політик, «Свобода» розгляне можливість участі в засіданнях уряду і адекватного реагування на антиконституційні, антидержавні рішення керівників виконавчої влади. Подробиці читайте у свіжому номері «Дзеркала тижня. Україна» в статті Віктора Трегубова «Про боротьбу невидиму і потрібну». !zn Читайте також: Тягнибока переобрали головою ВО «Свобода» - альтернативи не було Тягнибок пообіцяв розвісити по Києву фотографії фальсифікаторів Тягнибок вбачає масові фальсифікації, але не бачить революційної ситуації