Тягнибок знайшов конкретику у "сюрреалістичному" ефірі Януковича - здачу "труби"

22 лютого 21:06

Під час прямого ефіру Янукович вперше чітко заявив про намір передати українську газотранспортну систему під контроль Кремля.

 

Під час свого "Діалогу з країною" 22 лютого Віктор Янукович не запропонував жодного вирішення тих проблем, від яких сьогодні страждає Україна. Про це заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок, повідомляє прес-служба партії.

Як зазначив Тягнибок, нічого конкретного не було сказано про боротьбу з корупцією і тіньовою економікою, наповнення бюджету, ліквідацію приватних монополій. Замість цього країна вкотре почула набір порожніх фраз про те, як Янукович знає всі проблеми народу і економіки "в цілому" і "дуже багато вже зроблено".

"Глядачі опинилися в сюрреалістичному світі, де мало не на кожному включенні люди замість того, щоб ставити гострі питання про катастрофічну соціально–економічну ситуацію в Україні дякували владi і Януковичу особисто за якісь подачки", - вважає Тягнибок.

- Україна, швидше за все, здасть "трубу" в оренду, - Янукович

Як зазначив лідер ВО "Свобода", країна чітко почула про наміри режиму відмовитися від контролю над українською газотранспортною системою на користь Кремля. "Янукович нарешті офіційно повідомив про свої наміри передати українську ГТС в оренду консорціуму, який буде контролювати російський "Газпром", - констатував він.

ВО "Свобода" вимагає негайно розкрити деталі переговорного процесу з Росією про передачу в оренду української ГТС і розкрити вже досягнуті домовленості. Саме це було б справжнім "діалогом з країною" замість сьогоднішньої бутафорії з іншої епохи", - заявив Тягнибок. !zn

Читайте також:

Тягнибока вже нудить від безглуздих переговорів з регіоналами

Україна, швидше за все, здасть "трубу" в оренду, - Янукович

У Єврокомісії вважають, що Україні самій вирішувати долю газової труби