Тягнибок вважає недоцільним об'єднання з "Батьківщиною" і "УДАРом"

22 сiчня 13:03

Лідер "Свободи" у відповідь на заклик Тимошенко про об'єднання вказав на різницю в ідеології опозиційних партій.

 

Лідер парламентської фракції "Свобода" Олег Тягнибок не вважає за доцільне об'єднання трьох ідеологічно різних опозиційних партій в одну. Про це він заявив в ході прес-конференції журналістам.

"Політична партія створена для того, щоб об'єднати людей, у яких загальний світогляд. Відповідно, в даному випадку, ми, українські націоналісти, бачимо своїм завданням і перспективою дійсно співпрацювати з іншими політичними силами, з якими ми сьогодні і працюємо", - заявив Тягнибок.

"Але я не думаю, що доцільно створювати політсилу, де будуть представлені люди, у яких різні ідеології, тим більше, що ми вже переконалися в тому, що ми представники трьох партій по різному дивимося на різні аспекти нашого життя і все-таки знаходимо спільну мову, яка потім виливається в спільні дії проти режиму Януковича", - зазначив він.

- Тимошенко закликала опозицію створити єдину потужну партію

Як відомо, екс-прем'єр Юлія Тимошенко у День Соборності закликала опозиційні сили до створення єдиної партії, спрямованої на боротьбу з режимом президента Віктора Януковича.

"Ідеальний варіант - продовження об'єднавчих процесів опозиційних сил, створення єдиної партії, бо каток Партії регіонів може зупинити лише потужна опозиційна сила, яка буде мати беззаперечну підтримку суспільства", - заявила вона. !zn

Читайте також:

"Свобода" готується до 1 січня 2014 року взяти всю владу в Україні

Симоненко вважає "Свободу" проектом Партії регіонів