«Тушці» Табалову-старшому повернули картку для голосування

13 грудня 15:56

Табалов, якому не дозволили прийняти присягу народного депутата, виштовхавши з зали, знову отримав свою картку. Опозиція пообіцяла не дозволити «тушці» голосувати.

 

Олександру Табалову, обраному за списком Об'єднаної опозиції «Батьківщина», який проте відмовився вступати у фракцію цієї політичної сили, знову повернули його картку для голосування.

На виході з будівлі парламенту журналісти сфотографували Табалова, який тримає в руках його картку для голосування, повідомляє «Українська правда».

Як відомо, у четвер, 13 грудня, головуючий на той момент на засіданні Олександр Єфремов повідомив, що картка Табалова в нього і він передає її в секретаріат.

Фото Святослава Хоменка

Опозиція два дні блокувала трибуну і вимагала вилучити в Табалова картку, заявляючи, що він не приймав присягу.

Як повідомлялося, партія «Батьківщина» вимагала від Олександра Табалова та його сина Андрія Табалова скласти депутатські мандати, оскільки вони відмовилися вступати в фракцію цієї політичної сили всупереч присязі.

Табалова виштовхали із залу засідань Верховної Ради під час першого засідання вранці 12 грудня, однак на вечірньому засіданні парламенту їх картки проголосували синхронно з регіоналами.

Нагадаємо, що Олександр Табалов на парламентських виборах 28 жовтня був обраний депутатом за списком Об'єднаної опозиції «Батьківщина» (№ 47). Його син, Андрій Табалов переміг у 99-му окрузі (Кіровоградська область).

Як повідомлялося, сім'я Табалова - власники багатьох переробних підприємств, що випускають продукцію під відомими марками «Формула смаку» та «Волошкове поле», вони входять у 200 найбагатших сімей України. !zn

Читайте також:

«Тушка» Табалов здав свою картку для голосування

Тушці Табалову в «Фейсбуці» подобаються журнал «Гречка» і аеропорт «Бориспіль»


ЦВК зможе позбавити «тушок» Табалова мандатів тільки після офіційного звернення Ради

Опозиція виштовхала із зали Ради двох депутатів з криками «Тушки, геть!» (ВІДЕО)