ЦВК визначила порядок агітації партій в теле і радіоефірі

04 вересня 11:01

Перший етап агітації на національному телебаченні та радіо розпочнеться 13 вересня і завершиться 4 жовтня, другий етап розпочнеться 5 жовтня і завершиться 26 жовтня.

 

Центральна виборча комісія завершила жеребкування надання ефірного часу політичним партіям на національному телебаченні та радіо.

Перший етап агітації на національному телебаченні та радіо розпочнеться 13 вересня і завершиться 4 жовтня. ВО «Батьківщина» почне агітацію на телебаченні під 9 номером, Партія регіонів - під номером 14. Партія УДАР почне агітацію на телебаченні під номером 13, ВО Свобода - під номером 5, КПУ - під номером 22, партія Наталії Королевської «Україна-Вперед» - під номером 6.

Другий етап агітації на телебаченні і радіо почнеться 5 жовтня і завершиться 26 жовтня. ВО «Батьківщина» почне агітацію в рамках другого етапу під номером 18, Партія регіонів - під номером 7, партія УДАР - під номером 8, ВО Свобода - під номером 1, КПУ - під номером 11, «Україна-Вперед» - під номером 6 .

Перший етап агітації на національному радіо ВО «Батьківщина» почне під номером 17, другий - під номером 18. Партія регіонів - під номерами 5 і 12 відповідно, УДАР - під номерами 6 і 16, ВО "Свобода" - 12 і 19, КПУ - 7 та 14, «Україна-Вперед» - 1 та 17.

Нагадаємо, що політичним партіям надається у цілому не менше 60 хвилин для агітації на національному телебаченні і не менше 60 хвилин - на радіо. !zn

Читайте також:

Партія регіонів впевнено лідирує в рейтингу порушень виборчого законодавства

У Раду проходять 4 партії, шанси Королевської зменшуються

Тимошенко не виключає, що парламентські вибори закінчаться новою революцією