Тимошенко знову закликає опозицію об'єднатися, інакше «будемо перестукуватися»

20 березня 14:37

Тимошенко закликає опозицію до об'єднання, щоб не повторити помилки обухівських виборів.

 

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликає опозицію до об'єднання у зв'язку з програшем опозиційних кандидатів на виборах мера Обухова, які пройшли 18 березня.

"Партія влади продавила, протягнула свого кандидата у престижному райцентрі Київської області шляхом маніпуляцій, фальсифікацій і шахрайства. Але справа не в них, справа у нас - в демократичних силах. Бо так само наполегливо вони будуть тягнути і тиснути і на парламентських виборах", - цитує слова Тимошенко її прес-служба.

Екс-прем'єр наголошує, що опозиція на цих виборах програла, тому що була розрізненою. Тимошенко закликає опозицію до об'єднання, щоб не повторити помилки обухівських виборів

"Пора зрозуміти, що програли не "Батьківщина" і не УДАР. Програла демократія, програла вся країна, тому що люди дивляться на ці вибори, вони прекрасно бачать усі фальсифікації, але бачать і те, що ми нічого не здатні зробити. І тому така наша безпорадність здатна викликати епідемію байдужості у людей ", - зазначає Тимошенко.

Опозиція вирішила, що рейтингові партії до Ради за пропорційною системою не підуть

"Шановні колеги, соратники і побратими. Я хочу, щоб обухівський "інцидент" став останнім в історії української демократії. Я ще і ще раз закликаю і прошу вас об'єднатися. На всіх рівнях, на всіх округах, на всіх виборах. Тільки так ми зможемо перемогти, тільки так ми зможемо зупинити цю бандитську навалу у країні", - підкреслює вона.

"Об'єднуйтеся. Об'єднуйтеся негайно, вже сьогодні, бо якщо зараз цього не зробимо, то завтра будемо не листуватися, а перестукуватися", - закликає Тимошенко.

Як повідомлялося, на виборах міського голови Обухова переміг представник Партії регіонів Олександр Левченко. !zn

Читайте також:

«Батьківщина» і «Фронт змін» запропонували соратникам з опозиції 25 мажоритарних округів з 225


Шанси потрапити до парламенту зберігають п'ять партій

Партія Королевської виходить з лав об'єднаної опозиції

Гриценко: Угода опозиції - всього лише пакт про ненапад