Тимошенко заявила, що Янукович підглядає за нею в душовій і туалеті

19 жовтня 12:35

У листі Тимошенко наголошується, що співробітники колонії, які підтримують екс-прем'єра, передали їй точний план розміщення всіх прихованих відеокамер, які встановлені, за словами ув'язненої, за особистим розпорядженням президента. 3 відеокамери встановлені для конфіденційних зустрічей із захисниками, 2 - безпосередньо в душовій і по одній над кожним із двох унітазів. Тимошенко вимагає, щоб Віктор Янукович публічно відповів, «що він робить з цими фільмами»?

 

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко заявила про цілодобове відеоспостереження за нею навіть у душовій і туалеті.

"Відеозаписи у процедурній кімнаті та інших приміщеннях зроблені прихованими камерами відеоспостереження, які встановлені за вашим особистим дорученням. Тепер факт наявності постійної прихованої відеозйомки доведений, і це ваш кримінальний злочин", - процитував текст листа Тимошенко до президента Віктора Януковича її захисник Сергій Власенко.

"Значна частина медичних заходів, які проводяться в цій процедурній кімнаті, вимагають повного зняття одягу, і приховані відеокамери це все фіксували і продовжують фіксувати в безперервному режимі весь період мого лікування. А це вже моральний злочин, який ви здійснюєте", - заявила Тимошенко.

У листі наголошується, що співробітники колонії, які підтримують екс-прем'єра, передали їй точний план розміщення всіх прихованих відеокамер у приміщенні, де вона знаходиться.

"Суспільству, можливо, буде цікаво дізнатися, що 3 відеокамери встановлені для конфіденційних зустрічей із захисниками, 2 - безпосередньо у душовій кабіні і по одній над кожним із двох унітазів, вибачте за деталі", - зазначає Тимошенко у своєму листі.

- Опозиція вимагає покарати «збоченців, підглядають за Тимошенко»

За її словами, біля її тюремної палати розміщена спеціальна кімната, де на монітори цілодобово виводиться відео з її палати.

При цьому Тимошенко зазначила, що у зв'язку з цими обставинами у неї немає ніяких прохань або пропозицій до Януковича.

"У мене до вас є тільки три питання, на які я прошу вас відповісти публічно. По-перше, що ви особисто хочете побачити на цих відеозаписах, зроблених прихованими камерами в душі, туалетах, тюремній палаті, кімнатах, де здійснюються медичні процедури з повним роздяганням. Що ви робите з цими фільмами? Проглядаєте самі або у веселій компанії з друзями?", - процитував Власенко лист Тимошенко.

За його словами, друге питання, яке Тимошенко поставила Януковичу, коли по його каналах телебачення буде продовження "цього цікавого для вас серіалу"?. І третє питання, поставлене екс-прем'єром чинному президенту - "не хотіли б ви спробувати помістити під цілодобове публічне відеоспостереження з прямою трансляцією в інтернеті вашу дружину Людмилу чи свою матір, якщо вона ще жива?".

У своєму листі Тимошенко повідомила Януковичу, що відмовляється від лікування під відеокамерами з трансляцією в інтернеті.

"У таких умовах не лікують, а калічать. Я вимагаю повернути мене в колонію в такому стані, як є. Лікуватися я буду на волі, коли ви не будете підглядати за мною в замкову щілину", - заявила вона.

С.Власенко також повідомив, що зараз Тимошенко подала дві заяви на адресу начальника Качанівської колонії і головного лікаря Центральної клінічної лікарні № 5 Харкова, в якому просить перевести її в колонію і припинити лікування. !zn

Читайте також:

Тимошенко попросила повернути її з клініки в колонію

Власенко обурений вимогою знімати штани перед побаченням з Тимошенко

У пенітенціарній службі стверджують, що за Тимошенко «підглядає» міліція