Тимошенко з в'язниці закликала опозицію до єдності

22 сiчня 13:21

Юлія Тимошенко в День Соборності звернулася до опозиції із закликом до об'єднання

 

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко закликає всі опозиційні сили країни об'єднатися в одну політичну команду для участі в парламентських виборах 2012 року, сформувати більшість у Верховній Раді і відсторонити діючу команду від влади.

Звернення Ю.Тимошенко зачитав на мітингу опозиції на Софійській площі заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов.

«У цей святий для України день, День Соборності нашої держави, я закликаю і благаю вас про соборність та єдність демократичної опозиції. Одна команда – одна перемога. Це єдине гасло, яке сьогодні має бути на озброєнні опозиції, бо тільки в єдності ми незламні», - написала Ю.Тимошенко в своєму листі з Качанівської колонії, звертаючись до громадян України з нагоди Дня Соборності.

Екс-прем'єр переконана, що тільки єдність демократичних сил дозволить перемогти чинну команду. «Історія знову дає нам шанс побудувати гідну країну, і ми повинні нарешті зрозуміти, що на цих виборах ми змагаємося за країну, а не за власні партії, що мова йде не про склад парламенту наступного скликання, а про майбутнє країни на десятки років вперед. Головне – не провести кілька десятків своїх соратників до Верховної Ради, а вивести країну з темряви», - цитує лист Ю.Тимошенко прес-служба «Батьківщини».

Читайте також