Тимошенко вкотре закликала опозицію до єдності у боротьбі з режимом

07 лютого 15:21

Юлія Тимошенко перед початком чергової сесії Верховної Ради поставила перед депутатами «БЮТ-Батьківщина» кілька пріоритетних завдань.

 

Ключ до усунення режиму - в єдності опозиції, аж до єдиного партійного списку, у чіткому поділі політичного поля на чорне і біле, на добро і зло, на Україну та її окупантів. Про це йдеться у листі Юлії Тимошенко до депутатів фракції «БЮТ-Батьківщина», розміщеному на її сайті.

«Всіма вашими силами і можливостями, на всіх рівнях перемовного процесу у центрі і регіонах, ви повинні забезпечити повне, істинне, щире об'єднання опозиційних сил в єдиний незламний моноліт для участі у парламентських виборах 2012 року», - йдеться у листі.

Ю.Тимошенко закликала взяти під ретельний контроль всіх кандидатів у мажоритарних округах від «Батьківщини».

«Не допустіть висунення і обрання випадкових, не перевірених часом і боротьбою, людей, а також підприємців, які планують використовувати політику для зміцнення свого бізнесу», - рекомендувала Ю.Тимошенко.

Окрім того, вона схвалила перестановки у керівництві фракції «БЮТ-Батьківщина».

«Я повністю підтримую наші нові кадрові призначення, бо знаю, що 2012 рік має стати переломним для країни, а це буде залежати від того, наскільки сильно і професійно ми проведемо виборчу кампанію. У нашій команді немає іншої людини, яка була б більш професійною, ніж Іван Григорович Кириленко в організації виборів. Саме тому я схвалюю рішення про призначення його заступником Олександра Валентиновича Турчинова з організації виборчої кампанії і прошу всіх вас допомогти йому у цій найважливішій роботі», - зазначила Ю.Тимошенко.

«Я також вірю, що Андрій Анатолійович Кожем'якін на посаді керівника фракції продовжить консолідацію і ефективну роботу нашої команди у парламенті. Сьогодення вимагає від нас, від нашої фракції рішучих дій», - додала лідер «Батьківщини».

«Незважаючи на моє місцезнаходження і стан здоров'я, я відстежую всі процеси, що відбуваються у нашій країні. У мене достатньо інформації для глибокого аналізу і розуміння цих подій», - йдеться у листі. !zn

Читайте також

Литвин впевнений, що бютівцям Тимошенко не потрібна на волі

Посла США не пустили в колонію до Тимошенко

Тимошенко закликала всіх патріотів бойкотувати Конституційну асамблею