Тимошенко відвезли на обстеження в центр променевої діагностики

10 липня 15:41

Раніше суд постановив призначити екс-прем'єру проведення судмедекспертизи стану її здоров'я, яка повинна визначити, чи здатна Тимошенко сприймати інформацію та відповідати на питання суду і сторін процесу, а також чи має обвинувачена медичні протипоказання до участі в судових засіданнях.

 

Екс-прем'єра України Юлію Тимошенко 10 липня відвезли на обстеження в центр променевої діагностики в ЦКЛ № 5 в Харкові, де вона проходить лікування.

Близько 18:25 до будівлі центру променевої діагностики під'їхала машина швидкої допомоги з тонованим склом, з якої винесли крісло, в якому сиділа Тимошенко

За інформацією джерел у медичних колах, зараз Тимошенко проходить ультразвукове обстеження.

Близько 17:40 вхід на територію лікарні був обмежений, закрили хвіртку і перш ніж впустити на територію медустанови когось стороннього, охорона і міліція цікавилася, до кого направляються відвідувачі.

Протягом півгодини на територію лікарні заїхав один із заступників начальника управління обласної міліції, начальник управління Державної пенітенціарної служби в Харківській області, а також автобус із затемненим склом, в якому їхали люди, але незрозуміло, хто вони.

Крім того, на території лікувального закладу знаходиться більше, ніж зазвичай, співробітників міліції як у формі, так і в цивільному.

Нагадаємо, раніше суд постановив призначити екс-прем'єру проведення судмедекспертизи стану її здоров'я, яка повинна визначити, чи здатна Тимошенко сприймати інформацію та відповідати на питання суду і сторін процесу, а також чи має обвинувачена медичні протипоказання до участі в судових засіданнях.

9 липня стало відомо, що судмедекспертам потрібно додатковий час для надання комісійної висновку про стан здоров'я екс-прем'єра через її відмову від огляду. !zn

Читайте також:

Харківські лікарі обурені, що їхні німецькі колеги досі не вилікували Тимошенко

Захист просить дати Тимошенко «нормально повболівати»


Здоров'я Тимошенко погіршилося. Судмедексперти вимагають більше часу для підготовки висновків

Україна відзвітувала перед Європою про лікування Тимошенко