Тимошенко відмовилася від огляду і не має претензій до медпрацівників

11 сiчня 18:58

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко в середу, 11 січня, відмовилася від медичного огляду комісії МОЗ, до складу якої увійшли провідні фахівці Головного управління охорони здоров'я Харківської обласної державної адміністрації, у тому числі два доктори медичних наук.

 

Як повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби, комісія прибула за зверненням керівництва Качанівської виправної колонії, в якій знаходиться Ю.Тимошенко.

«Від запропонованого медичного огляду Ю.Тимошенко відмовилася. При цьому вона зазначила, що не має претензій до медичних працівників Державної пенітенціарної служби та МОЗ України», - йдеться в повідомленні відомства.

У Державній пенітенціарній службі також зазначили, що фахівці МОЗ надали рекомендації щодо продовження призначеного лікування Ю.Тимошенко.

Нагадаємо, раніше голова Державної пенітенціарної служби Олександр Лисицький заявив, що екс-прем'єр-міністр України понад 20 разів відмовлялася проходити комплексне обстеження.

Ю.Тимошенко неодноразово відмовлялася здавати аналіз крові, вимагаючи залучити до цього тільки лікарів, яким вона довіряє.