Тимошенко відмовилася від масажу та лікувальної фізкультури

06 сiчня 09:59

Медична комісія Міністерства охорони здоров'я у складі 6 фахівців у четвер, 5 січня, запропонувала екс-прем'єру Юлії Тимошенко проведення занять з лікувальної фізкультури та сеансу лікувального масажу.

 

Однак, як повідомляє Державна пенітенціарна служба, від запропонованого реабілітаційного лікування лідер опозиції відмовилася.

Нагадаємо, комісія з 9 фахівців різних галузей медицини на чолі з першим заступником міністра охорони здоров'я у середу, 4 січня, провела обстеження Ю.Тимошенко, за результатами якого назвала стан її здоров'я задовільним.

Фахівцями було надано рекомендації щодо подальшого лікування Ю.Тимошенко: розширення рухового режиму, проведення лікувального масажу і комплексу лікувальної фізкультури, а також подальше спостереження у динаміці лікарями медичної служби за місцем її перебування.

Окрім того, Ю.Тимошенко було запропоновано загальноклінічні лабораторні дослідження (загальний клінічний аналіз крові) в умовах установ системи МОЗ, від проведення яких вона у черговий раз відмовилася.

Сама Ю.Тимошенко через прес-секретаря Марину Сороку заявила, що «відмовляється від політичних медичних комісій, сформованих в адміністрації президента, і наполягає на обстеженні її незалежними лікарями, яких готові надати міжнародні організації та уряди демократичних країн».