Тимошенко в СІЗО пригнічує відсутність Twitter

15 серпня 16:14

Екс прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко зізналась, що найбільше у СІЗО її пригнічує відсутність можливості спілкуватись із людьми через Twitter. Про це вона повідомила в інтерв'ю "The Independent".

 

Ю.Тимошенко відзначила, що один з найскладніших моментів перебування за ґратами полягає у тому, що вона більше не в змозі написати своїм читачам на Twitter. Туди політик могла раніше відправляти повідомлення прямо із зали суду через свій іPad.

"Умови спартанські. Коли вас позбавляють свободи, це завжди неприємно. Але я не буду скаржитися на свою долю", - зауважила Ю.Тимошенко.

Екс-прем'єрка також заявила, що у випадку її осудження, вона все одно матиме право брати участь у виборах президента.

"Може здатися усім дивним те, що, засудженій за сфабрикованими звинуваченнями, мені буде заборонено балотуватися на виборах. Але у Віктора Януковича, двічі засудженого як злочинця, була і залишається можливість брати участь у виборчих перегонах", - нагадала Ю.Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Печерському райсуді Києва почалося засідання в справі Ю.Тимошенко. На початку засідання адвокати знову заявили клопотання про зміну запобіжного заходу. Суддя Родіон Кірєєв сказав, що клопотання розглянуть після допиту свідків.