Тимошенко у лікарні провела 89 зустрічей

26 липня 04:42

Юлія Тимошенко за час перебування у лікарні провела 19 зустрічей з родичами та «іншими особами» загальною тривалістю 35 годин, з представниками Європарламенту - 6 зустрічей загальною тривалістю понад 11 годин, двічі бачилася з Турчиновим - 10 годин, і з адвокатами зустрічалася близько 70 разів.

 

Державна пенітенціарна служба України поінформувала, що за час перебування у лікарні № 5 Харкова екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко провела 19 зустрічей з родичами та іншими особами (окрім адвокатів) загальною тривалістю майже 35 годин.

Зокрема, з представниками Європейського парламенту засуджена мала 6 зустрічей загальною тривалістю понад 11 годин. Крім того, Тимошенко мала побачення з тіткою - один раз, з першим заступником голови ВО «Батьківщина» Олександром Турчиновим - двічі. Загальна тривалість зустрічей становить майже 10 годин. Зі своїми захисниками в лікарні засуджена провела 70 зустрічей.

- Суспільство готують до силової доставки Тимошенко до суду, - Власенко

При цьому у ДПтС нагадали, що Тимошенко відбуває покарання у вигляді позбавлення волі, тому, відповідно до положень Кримінально-Виконавчого кодексу України, вона має право на одне короткострокове побачення з родичами та іншими особами протягом місяця і на одне тривале побачення - один раз протягом трьох місяців.

Також у пенітенціарній службі зазначили, що лікарі рекомендували Тимошенко обмежити кількість відвідувань на час перебування у лікарні.

Тимошенко з 9 травня перебуває у центральній клінічній лікарні «Укрзалізниці» в Харкові, де проходить курс лікування (у неї діагностовано міжхребцеву грижу). !zn

Читайте також:

Пацієнти лікарні Тимошенко поскаржилися на депутатів, які заважають лікуватися

Лікар «Укрзалізниці» запевнила, що стан здоров’я Тимошенко не погіршувався

Стан здоров'я Тимошенко погіршився, - Турчинов

Поверх у лікарні, де лікується Тимошенко, захистять додатковими ґратами (фото)

Пенітенціарна служба просить створити комісію для визначення термінів лікування Тимошенко