Тимошенко – третій кандидат на Нобелівську премію за версією букмекерів

05 жовтня 09:06

Юлія Тимошенко на думку букмекерів є третім кандидатом на Нобелівську премію Миру. Найсерйозніша кандидатка - афганська борчиня за права людини та права жінок Сіма Самар.

 

Екс-прем’єр України Юлія Тимошенко на думку букмекерів є третім кандидатом на Нобелівську премію Миру, яка вручатиметься наступної п’ятниці 12 жовтня, пише «Польське радіо».

Афганська борець за права людини та права жінок Сіма Самар, - за версією букмекерів, - найсерйозніша кандидатка на цьогорічну Нобелівську премію Миру.

На другому місці у букмекерів американський солдат Бредлі Менінґ, який викрав і передав порталові WikiLeaks 250 тисяч конфіденційних документів дипломатії США. Нині він перебуває під арештом, очікуючи судового процесу.

Американський солдат випереджає екс-прем’єрку України Тимошенко, яка нині, як відомо, ув’язнена.

- Тимошенко дали премію Папи Римського

А на четвертому місці серед кандидатів на Нобелівську премію миру - єгиптянка Мегі Ґобран, яку часто називають Матір’ю Терезою з Каїру. Вона несе допомогу найбіднійшим дітям і жителям каїрських сламсів.

Підсумовує першу п’ятірку потенційних лауреатів Нобелівської премії кубинський лікар, один з головних борців за права людини – Оскар Еляс Біскет Ґонзалес. Він за свою діяльність у в’язницях відсидів 9 років. !zn

Читайте також:

Тимошенко з Клінтоном і Колем потрапила до списку номінантів на «Нобеля»

БЮТ: Влада серйозно злякалася, що Тимошенко дадуть Нобеля

Прихильники Тимошенко зібрали 2 тис. підписів для Нобеля