Тимошенко відгородили від світу тонованими вікнами

18 квiтня 12:17

У палаті екс-прем'єра, а також у тих приміщеннях, які вона відвідує, затонували вікна. Захисник Тимошенко вважає це "дибілізмом".

 

У харківській лікарні в палаті та інших приміщеннях, в яких знаходиться і які відвідує Юлія Тимошенко, затонували всі вікна. Про це заявив захисник екс-прем'єра Сергій Власенко, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"У Юлії Тимошенко у тюремній камері, у всіх приміщеннях, які вона відвідує, змінили вікна. Вікна тепер не заклеєні плівкою - вони у заводський спосіб напиляні. Є скло без плівки, але воно непрозоре", - сказав він.

На думку Власенка, "все, що відбувається навколо Тимошенко, неможливо пояснити ані логікою, ані нормами законодавства".

"Це вже не сюрреалізм, це дебілізм в кубі, помножений на абсолютну цинічність і аморальність. Тимошенко не доставляють на судові засідання, кажучи, що вона відмовилася. Нам не надають матеріали справи, вони призначають допит свідків, як самі хочуть - що це таке?", - додав він.

В "Батьківщині" також повідомили, що раніше вікна харківської лікарні були заклеєні плівкою, яку Тимошенко могла знімати і спостерігати за тим, що відбувається на вулиці. !zn

Читайте також:

Захист Тимошенко своїх свідків до суду поки відправляти не хоче

Тимошенко вимагає доставити її до Києва на допит Кириченка

Гайдук заявив, що Щербань уникав зустрічей з Тимошенко, але бачився з Лазаренком