Тимошенко відмовила Власенку у побаченні

22 сiчня 13:55

Представники пенітенціарної служби запевняють, що вже кілька разів поспіль намагалися вмовити екс-прем'єра зустрітися з її адвокатом.

 

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко знов відмовляється від зустрічі зі своїм захисником Сергієм Власенком у кімнаті для побачень, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України (ДПтС).

За інформацією прес-служби, у вівторок Власенко прибув у харківську лікарню, пройшов на територію блоку, де знаходиться Тимошенко, і в даний час чекає на неї в кімнаті для побачень. "Засуджена продовжує відмовлятися від зустрічі з Власенком, незважаючи на те, що співробітники пенітенціарної служби вже кілька разів поспіль намагаються вмовити Тимошенко зустрітися із захисником", - підкреслили в ДПтС.

У відомстві також відзначили, що зустрічам Тимошенко з її захисниками ніхто, крім неї самої, не перешкоджає. "На наше переконання, дії засудженої Тимошенко є спланованими, з метою дискредитації співробітників пенітенціарної служби та подальшого їх звинувачення у перешкоджанні", - відзначили у прес-службі. !zn

Читайте також:

Адвокат Тимошенко впевнений, що влада прискорить передачу справи про вбивство Щербаня до суду

Оприлюднено подробиці звинувачення Тимошенко у вбивстві Щербаня

У Партії регіонів вважають, що Тимошенко вдає хвору, щоб уникнути суду