Тимошенко в день народження Власенка побажала падіння диктатури

07 березня 16:45

У день народження Власенка Тимошенко висловила жаль щодо бездіяльності країни, яка покірно "бреде за ґрати, соромливо опустивши очі".

 

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко привітала з днем народження свого захисника Сергія Власенка, напередодні позбавленого судом депутатського мандата.

"Шановний Сергіє! У тебе сьогодні день народження. Не дуже веселий... Власне, вони так і планували організувати твій день народження, щоб ти, як людина, яка не підкоряється їх хамському диктату, сприйняв покарання від власників країни за вільнодумство і протидію", - йдеться у привітанні, розміщеному на сайті Тимошенко.

Екс-прем'єру страшно від того, що зробили з Власенком. "І не тому, що розтоптали закон і Конституцію, тому що вони вже давно нічого не значать у нашій країні, не тому, що судді остаточно перейшли на бік беззаконня, оскільки вони вже давно там, а тому, що такі кричущі випадки нехтування законом і справедливістю стають нормою життя для нашого зґвалтованого суспільства і майже ніхто не реагує і по справжньому не повстає проти цього", - говориться в повідомленні.

- Вищий адмінсуд позбавив Власенка депутатських повноважень

Тимошенко впевнена, що кон'юнктура стала головним законом в Україні, а страх - повітрям, яким дихає кожен. "Країна покірно бреде за ґрати, соромливо опустивши очі і нікому її зупинити від такого трагічного падіння", - зазначила вона.

"Сумно, що саме в таку ситуацію потрапив і ти, і наша молода незалежна країна. Я знаю, що ти сильна і самодостатня людина, і зможеш впоратися з емоціями, протидіяти агресії. Хочу побажати тобі тільки одного - щоб ми домоглися гучного падіння неодиктатури в Україні і публічно поховали разом з її керівниками", - підкреслила Тимошенко. !zn

Читайте також:

У Раді Європи попросили українську владу порозумітися з приводу мандата Власенка

Опозиція змінює тактику і стратегію: Ми йдемо піднімати людей проти нинішньої влади

Євродепутат попередила, що санкції проти української влади не за горами