Тігіпко дійсно може очолити виборчий штаб ПР, але відповідати за касу будуть інші люди

16 березня 07:49

Лідеру "Сильної України" також обіцяно посаду заступника голови Партії регіонів. Також Тігіпко домовився з регіоналами про призначення представників його партії заступниками голів 15 обласних державних адміністрацій.

 

Кандидатура Сергія Тігіпка дійсно розглядається на посаду керівника виборчого штабу Партії регіонів на виборах до Верховної Ради.

Про це пише "КоммерсантЪ-Украина" з посиланням на джерела, обізнані з ходом перемовин.

"Передбачається, що на цій посаді Тігіпко буде публічною особою. Відповідати за касу і апаратну роботу будуть інші люди", - повідомило високопоставлене джерело у ПР.

Окрім того, згідно з домовленостями, лідеру "Сильної України" обіцяно пост заступника голови Партії регіонів.

Литвин не вступить у Партію регіонів слідом за Тігіпком

Також Тігіпко домовився з регіоналами про призначення представників його партії заступниками голів 15 обласних державних адміністрацій.

Зокрема, у Запорізькій області на цю посаду має бути призначено главу запорізької обласної організації "Сильної України" Андрія Гамова.

Як повідомляло ZN.UA, Партія регіонів 17 березня в Києві має намір офіційно оголосити про злиття з «Сильною Україною». Спочатку про рішення партій об'єднатися було оголошено ще 16 серпня 2011 року. Проте довгоочікуване злиття двох партій постійно переносилося. !zn

Читайте також:

Шанси потрапити до парламенту зберігають п'ять партій

Клюєв вважає, що передвиборчий штаб ПР очолить Єфремов або Тігіпко

Янукович: Тігіпко буде мінімум заступником голови партії Партії регіонів


Партія Балоги поки до регіоналів приєднуватися не має наміру