Тернопільщина приєдналася до акції «Україна проти Януковича»

17 липня 09:38

Мешканцям Тернопільської області буде запропоновано приєднатися до акції «Україна проти Януковича», написавши заяву про вступ у справу на стороні позивача Арсенія Яценюка до Вищого адміністративного суду.

 

Із 17 липня палатки Об’єднаної опозиції на підтримку акції «Україна проти Януковича» будуть встановлені в Тернополі, усіх райцентрах, містах і селищах Тернопільщини. Про це розповів журналістам народний депутат України, голова обласної організації «Батьківщини» Василь Деревляний.

За інформацією ZN.UA, мешканцям області буде запропоновано приєднатися до акції, написавши заяву про вступ у справу на стороні позивача Арсенія Яценюка до Вищого адміністративного суду проти «привласнення президентом Віктором Януковичем додаткових повноважень, на виконання яких він не обирався народом». Правова підтримка для людей буде безкоштовною, про що свідчить взірець договору.

Деревляний відзначив, що не розглядає оприлюднені в заявах анкетні дані загрозою для самих людей.

«Переважна більшість мешканців області зазначала свої паспортні дані, протестуючи проти «мовного» закону, під час акції «Україна без Кучми» та під час інших масових акцій. Люди перестали боятися включитися у боротьбу. Ми не дозволимо представникам режиму Януковича на місцях ображати людей, які будуть висловлювати громадянську позицію», - сказав народний обранець. !zn

Читайте також:

Об’єднана опозиція подала на Януковича до суду

В опозиції впевнені, що Литвин заслужив відставку

Об’єднана опозиція закликала активістів припинити голодування «за мову»