Табачник продовжує їздити на "блатних" номерах

06 липня 13:11

Табачник користується "Мерседесом" найдорожчого S-класу з державним номером АА 1028 ВР. Номери серії ВР є "депутатськими", а машини з такими номерами є практично недоторканними для співробітників ДАІ.

 

Міністр освіти Дмитро Табачник продовжує користуватися недоторканними номерами ВР, хоча втратив мандат депутата ще два роки тому - у 2010-му.

Про це свідчать фотографії, зроблені журналістом "Української правди" біля Адміністрації президента у вівторок, 3 липня.

На знімках помічник відчиняє Табачнику задні дверцята, і міністр сідає в автомобіль "Мерседес" найдорожчого S-класу, з державним номером АА 1028 ВР.


У відповіді апарату Верховної Ради повідомили УП, що "органами Державної автоінспекції в установленому порядку закріплений реєстраційний номерний знак АА 1028 ВР за автомобілем колишнього народного депутата України шостого скликання Табачника Дмитра Володимировича".

Як відомо, діючі депутати мають можливість оформити номерні знаки серії ВР через апарат Верховної Ради, після чого такі машини стають практично недоторканними для співробітників ДАІ.

Як відомо, Табачник склав повноваження депутата ще у березні 2010 року, після того, як був призначений міністром освіти і науки.