«Свобода» не буде знімати своїх кандидатів на користь «УДАРу»

09 жовтня 07:15

«Свобода» готова підтримувати кандидатів-мажоритарників від "УДАРу" у тих 190 округах, які перейшли в результаті поділу до «Батьківщини». На решті 35 одномандатних округів, в яких «Свобода» висунула своїх кандидатів, знімати їх на користь «УДАРу» не будуть.

 

Всеукраїнське об'єднання «Свобода» не буде знімати своїх кандидатів у народні депутати в мажоритарних округах на користь кандидатів від партії «УДАР Віталія Кличка». Про це повідомив лідер «Свободи» Олег Тягнибок.

За його словами, «Свобода» не веде переговорів з партією «УДАР» щодо кандидатів в одномандатних округах. «У мене не було ніяких переговорів з Кличком», - сказав Тягнибок.

При цьому він заявив, що знає про переговори з «УДАРом» своїх партнерів з Об'єднаної опозиції «Батьківщина».

«У принципі, якщо вони визначаться щодо кандидатів у мажоритарних округах, то ВО «Свобода» буде підтримувати у тих 190 округах, які перейшли в результаті поділу до «Батьківщини», тих узгоджених кандидатів», - сказав він.

- Об'єднана опозиція і «Свобода» поділили мажоритарні округи

Тягнибок також зазначив, що на інших 35 одномандатних округах, в яких «Свобода» висунула своїх кандидатів, знімати їх на користь «УДАРу» не будуть.

«У нас немає таких округів, де б ми могли знімати кандидатів. Я наскільки аналізував, у нас з 35 округів немає жодного, де б «УДАР» міг претендувати на перемогу, а наші кандидати - ні», - повідомив Тягнибок.

Нагадаємо, очікується, що Об'єднана опозиція «Батькiвщина» та партія «УДАР» оголосять узгоджених кандидатів-мажоритарників за 12 днів до закінчення виборчої кампанії. !zn

Читайте також:

«Батьківщина» і «УДАР» за два тижні до виборів назвуть своїх кандидатів

Українці назвали «справжньою жінкою» Тимошенко, «справжнім чоловіком» - Кличка

«Батьківщина» пояснила, чого хоче від Кличка

Батьківщина» і «УДАР» домовилися про підтримку єдиних кандидатів в округах