Свідкові у справі Іващенка стало погано в суді

06 березня 09:13

Свідкові у справі Валерія Іващенка, економісту Юлії Снігуровій стало зле в суді, але допит вирішили продовжити. Снігурова пояснила, на якій підставі брала участь у визначенні ринкової вартості об'єктів нерухомості Феодосійського судномеханічного заводу.

 

Експерту-економісту Юлії Снігуровій, яку сьогодні допитують у Печерському районному суді Києва як свідка з боку захисту у справі за обвинуваченням колишнього тимчасово виконуючого обов'язки міністра оборони України Валерія Іващенка, стало погано.

Секретар приніс свідкові стілець і воду, після чого допит продовжився.

Даючи відповіді на запитання адвокатів Іващенка, Снігурова повідомила, що не має офіційної кваліфікації судового експерта з відповідною реєстрацією у Міністерстві юстиції, а участь у визначенні ринкової вартості об'єктів нерухомості Феодосійського судномеханічного заводу брала як член громадської організації «Всеукраїнський союз експертів-оцінювачів».

Допит свідка триває.

Як повідомлялося, Іващенка було затримано у серпні 2010 року, йому було обрано запобіжний захід - взяття під варту. Іващенко та арбітражний керуючий державного підприємства Міноборони «Феодосійський судномеханічний завод» звинувачуються у службових зловживаннях і пособництві у незаконному відчуженні майна під час санації заводу.

За час перебування у СІЗО стан здоров'я Іващенка погіршився, однак суд відмовляє екс-керівнику Міноборони у звільненні з-під варти для лікування. 23 січня, адвокат Іващенка Борис Нечипоренко повідомив, що під час нещодавнього обстеження В.Іващенка лікарі виявили у нього прогресуючу атрофію м'язів. !zn

Читайте також:

Іващенко попросив суд відвідувати засідання через день

Іващенко не виключає, що повернеться в політику

Іващенко: Я став заручником знеболювального