Суд заарештував Галицького на два місяці

28 листопада 14:16

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід голові Державної служби зайнятості України Володимиру Галицькому у вигляді утримання під вартою.

 

Таке рішення суд виніс у понеділок, розглянувши подання Генеральної прокуратури України про обрання запобіжного заходу у вигляді арешту.

"Суд постановив подання Генеральної прокуратури України задовольнити і обрати щодо Галицького запобіжний захід у вигляді утримання під вартою", - йдеться в постанові суду, оприлюдненій у понеділок.

Дане рішення може бути оскаржено в апеляційній інстанції протягом трьох днів.

Як уточнив захист В.Галицького, його заарештовано на 2 місяці.

Раніше ZN.UA повідомляло, що у п'ятницю Служба безпеки України заарештувала директора Державної служби зайнятості Володимира Галицького та кількох чиновників відомства.

Паралельно з керівництвом Державним центром зайнятості Володимир Галицький є керівником виконавчої дирекції Фонду державного соціального страхування України з безробіття. Бюджет фонду у 2010 році становив 7,3 млрд грн.

Під час обшуків було виявлено валютні цінності на загальну суму $7,5 млн, значну кількість золотих годинників і дорогоцінних каменів.

Сам Галицький стверджував, що вилучені гроші він заробив раніше, коли займався бізнесом.

«Те, що стосується протоколів обшуків, то можу сказати, що свій перший мільйон я заробив ще у 1994 році. Гроші мої і нажиті моєю працею. У мене ще тоді в Одесі був Mercedes 600», - сказав В.Галицький.