Суд у справі Макаренка відбудеться 21 липня

15 липня 13:31

Судове засідання у справі проти екс-голови Держмитслужби України Анатолія Макаренка відбудеться 21 липня об 11:00. Про це повідомив адвокат Макаренка, керуючий партнер адвокатського об'єднання «Митні адвокати» Олексій Дірочка.

 

«Печерський районний суд телеграмами поставив до відома всіх зацікавлених осіб про дату і час проведення судового засідання. Апеляційний суд міста Києва прийняв рішення про те, що Печерський суд міста Києва буде і далі продовжувати слухати цю справу, а процес заново починатися не буде. 21.07 об 11.00 відбудеться судове засідання, на якому Анатолій Вікторович Макаренко в якості підсудного, але на лаві, а не у клітці, буде присутній», - повідомив його адвокат.

Нагадаємо, 5 липня суд звільнив А.Макаренка з-під варти на підписку про невиїзд. У даний час екс-глава Митниці проходить лікування в одній із київських кардіологічних клінік.

Нагадаємо, раніше Суд у справі Іващенка перенесли на 13 липня.

Головним управлінням військових прокуратур Генеральної прокуратури 20 серпня 2010 року було порушено кримінальну справу стосовно В.Іващенка. Щодо нього було обрано запобіжний захід - взяття під варту.

1 листопада 2010 року Генпрокуратура завершила розслідування кримінальної справи.

В.Іващенко та арбітражний керуючий державного підприємства Міноборони «Феодосійський судномеханічний завод» звинувачуються у службових зловживаннях і пособництві у незаконному відчуженні майна під час санації заводу.