Суд у справі Луценка відклали на наступний тиждень

01 червня 09:50

Колегія суддів оголосила перерву в судовому засідання у справі екс-міністра МВС Юрія Луценка до 8 червня, 8:30 ранку.

 

Судове засідання у другій кримінальній справі проти екс-глави МВС України Юрія Луценка продовжиться 8 червня.

Печерський райсуд Києва оголосив перерву у засіданні до 08.30 8 червня.

Таке рішення прийняла головуюча суддя Ганна Медушевська після того, як сторона держобвинувачення завершила оголошувати обвинувальний висновок щодо незаконної організації оперативно-розшукової справи щодо водія колишнього першого заступника глави СБУ Володимира Сацюка Валентина Давиденка.

Нагадаємо, сьогодні суддя видалила Юрія Луценка із зали суду під час сьогоднішнього засідання, бо він у черговий раз обізвав прокурора Клименка і жбурнув в нього брошурою Кримінально-процесуального кодексу.

Луценка звинувачують у санкціонуванні незаконного стеження за водієм колишнього першого заступника глави СБУ Володимира Сацюка - Давиденком в рамках розслідування отруєння Ющенка. Цей епізод був виділений в окрему справу. Обвинуваченими за епізодом разом з Луценком проходять колишні співробітники департаменту оперативної служби МВС Олег Павленов і Володимир Тарасенко. У той же час, сам Давиденко на допиті в суді заявив, що потерпілим себе не вважає. В даний час прокурор Віктор Клименко приступив до оголошення обвинувального висновку. !zn

Читайте також:

Луценко у колонії буде працювати бібліотекарем за 1094 гривні

Луценко буде в СІЗО, поки йде суд у справі про отруєння Ющенка


Європарламент закликав Україну негайно звільнити політв'язнів