Суд у справі Іващенка взяв паузу до весни

25 сiчня 17:15

Допит свідків у справі Іващенка завершено, у справі оголошено перерву на п'ять тижнів, до 1 березня 2012 року.

 

Печерський районний суд Києва завершив допит свідків у кримінальній справі проти колишнього тимчасово виконуючого обов'язки міністра оборони України Валерія Іващенка та перейшов до допиту підсудних: В.Іващенка і колишнього керуючого санацією Феодосійського судно-механічного заводу (ФСМЗ) Сергія Міхєєва.

С.Міхєєв заявив, що в зв'язку з внесенням змін до Кримінального кодексу України він визнає себе винним у частині обвинувачення, яке йому висунуто за ознаками злочину, що передбачені ст.365-2, а не ст.365, як було раніше, і прость суд надати час для підготовки до свого допиту.

У свою чергу на аналогічне питання В.Іващенко заявив, що йому немає в чому визнавати свою провину, ні за старим кодексом, ні за новим. "Тому що ніяких злочинів перед державою я не чинив", - заявив Іващенко.

На сьогоднішньому засіданні просили суд оголосити перерву на 2 тижні в зв'язку з тим, що В.Іващенку лікарі призначили медикаментозне лікування в умовах СІЗО.

У результаті суд постановив оголосити перерву в засіданні до 1 березня 2012 року до 9:05, тобто, на 5 тижнів.

Нагадаємо, В.Іващенко та арбітражний керуючий державного підприємства Міноборони «Феодосійський судномеханічний завод» звинувачуються в службових зловживаннях і пособництві в незаконному відчуженні майна під час санації заводу. ! Zn

Читайте також:

Для Іващенка до суду викликали швидку

Іващенку призначили курс медикаментозного лікування

Суддя Вовк вирішив, що не може звільнити Іващенка з СІЗ
О