Суд Тимошенко щодо ЄЕСУ перенесли на 31 липня

23 липня 07:51

Суд щодо ЄЕСУ постановив неможливим розглядати справу за відсутності Юлії Тимошенко і переніс засідання на 31 липня (10.00). Суд також постановив залучити до матеріалів справи висновки судмедекспертизи про стан здоров'я екс-прем'єра, а також надати учасникам процесу час на ознайомлення з експертизою.

 

Засідання у справі про фінансові порушення корпорації "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ) стосовно екс-прем'єра Юлії Тимошенко перенесено на 31 липня на 10:00.

Таку постанову оголосив суддя Костянтин Садовський на засіданні у понеділок, 23 липня. "Суд постановив неможливим розглядати справу за відсутності Тимошенко", - сказав Садовський.

Суд також постановив залучити до матеріалів справи висновки судмедекспертизи про стан здоров'я екс-прем'єра, а також надати учасникам процесу час на ознайомлення з експертизою.

В судовому засіданні сторона держобвинувачення заявляла про необхідність відкласти розгляд справи і надати підсудній можливість ознайомитися з висновками судмедекспертизи.

Зі свого боку захисник Тимошенко Сергій Власенко висловив здивування, що прокуратурі не потрібен час на ознайомлення з результатами експертизи, а також попросив суд надати на вивчення експертизи два тижні.

Інший захисник екс-прем'єра Олександр Плахотнюк зазначив, що матеріали експертизи містяться у трьох томах, що становить близько однієї тисячі сторінок.

"Я годину витратив тільки на копіювання матеріалів експертизи", - сказав Плахотнюк.

Як повідомлялося, за інформацією Державної пенітенціарної служби України Тимошенко знову відмовилася бути присутньою на засіданні, яке розпочалося сьогодні о десятій ранку. !zn

Читайте також:

Біля суду у справі ЄЕСУ побилися прихильники і противники Тимошенко

Судмедексперти дозволили доставку Тимошенко до суду

Тимошенко вшосте відмовилася їхати до суду