Суд може перенести засідання у справі Луценка

21 червня 09:17

Печерський районний суд Києва розглядає можливість перенесення засідання за обвинуваченням екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка у посадових злочинах через відсутність адвоката одного з обвинувачених.

 

У вівторок, 21 червня, один з обвинувачених, які проходять у справі екс-міністра, Сергій Тарасенко попросив суд зробити перерву через відсутність з поважної причини його адвоката.

Ю.Луценко сьогодні знову попросив про можливість допуску народного депутата Геннадія Москаля (НУ-НС) в якості свого захисника продемонструвавши список близько 100 свідків, серед яких Г.Москаль не значиться.

На минулому засіданні суд відмовився вводити у справу Г.Москаля як захисника, пославшись на те, що він проходить у справі як свідок.

Окрім того, на засіданні у понеділок, 20 червня, суд не дозволив Ю.Луценку заслухати у своїй справі Генпрокурора Віктора Пшонку, його першого заступника Рената Кузьміна, екс-керівника Головного управління з розслідування особливо важливих справ ГПУ Олександра Каліфіцького, а також слідчого Сергія Войченка.