Спікера парламенту Рибака висунули в президенти Конфедерації будівельників

19 березня 11:48

Голова Верховної Ради буде поєднувати парламентську діяльність з будівельною.

 

Володимир Рибак
Володимир Рибак

Рада директорів Конфедерації будівельників України (КБУ) пропонує кандидатуру на посаду президента конфедерації голови Верховної Ради Володимира Рибака.

Як повідомляється в анонсі до проведення загальних зборів членів КБУ, запланованого на 20 березня, питання про переобрання її президента внесено до порядку денного.

Крім того, до порядку денного внесено питання про підсумки роботи і завдання Конфедерації, затвердження змін до статуту.

За інформацією агентства "Інтерфакс-Україна", Лев Парцхаладзе, який зараз обіймає посаду президента КБУ, займе посаду голови ради директорів Конфедерації.

Конфедерація будівельників України створена в квітні 2011 року шляхом об'єднання Української будівельної асоціації, Будівельної палати України та асоціації "Всеукраїнський союз виробників будівельних матеріалів і виробів".

Станом на лютий 2013 року КБУ об'єднує близько 700 компаній будівельної галузі. Її представництва розташовані в 25 областях країни.

За даними КБУ, її компаніями-учасниками в 2012 році в цілому побудовано 80% житла, виконано 70% будівельно-монтажних робіт та надано більше 50% девелоперських послуг. !zn

Читайте також:

Рибак заявив, що Власенка не раз попереджали про позбавлення мандата

Спікер парламенту хотів би позбавити депутатів недоторканності

Рибак допустив розпуск парламенту Януковичем, але сподівається на відновлення роботи Ради 19 березня