Спікер парламенту повідомив, що всі три гілки влади працюють на "покращення"

25 сiчня 22:48

Президент, уряд і парламент усувають всі перешкоди, які заважають їм займатися покращенням життя людей. Верховна Рада готує 500 законів.

 

Сьогодні в Україні всі три гілки влади працюють у напрямі покращення життя людей, заявив голова Верховної Ради України Володимир Рибак.

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції в Донецьку. "Сьогодні три гілки влади працюють в одному напрямі, головному напрямі покращення життя людей", - сказав він на прес-конференції в Донецьку.

При цьому він додав: "Потенційні можливості в Україні є дуже великі, все необхідне, щоб наші люди краще жили. Нам потрібно, щоб на всіх рівнях ми вирішували і усували ті перешкоди, які заважають нам займатися покращенням життя людей".

Рибак нагадав, що президент України на 2013-2014 роки "ставить завдання, щоб при всіх труднощах рішення соціальних питань - підвищення заробітної плати в бюджетній сфері, соціальна підтримка, будівництво житла, дитячих дошкільних установ, не зменшувалися".

У зв'язку із завданнями Януковича спікер вважає, що Верховна Рада повинна, насамперед, зайнятися розглядом законів, пов'язаних з поліпшенням життя населення України.

"Зараз більше 500 законів я відправив в комітети Верховної Ради. Сформовано комітети, вони розглядають. 4 лютого (на Погоджувальній раді) ми подивимося їх готовність. Але, на мій погляд, потрібно зараз на перший план винести економічні питання, проблеми зайнятості, у тому числі перших робочих місць. Потрібно розглянути в першу чергу ті закони, які збережуть робочі місця, і дозволять модернізувати виробництво, і збільшать дохідну частину бюджету. Це головні питання". !zn

Читайте також:

Спікер парламенту Рибак попросив жителів Донецька не цікавитися його зарплатою

У 2012 році "покращення" відчули менше 10% українців

Путін нагородив Азарова орденом за "покращення життя людей"

Азарова попросили відзвітувати перед парламентом про "покращення" за останні 2,5 роки