Соратники Тимошенко назвали заяви Кузьміна "нісенітницею"

18 червня 08:49

Соратники Тимошенко назвали заяви Кузьміна "нісенітницею", зазначивши при цьому, що партія "Батьківщина" вважає приниженням для себе вступати в будь-яку дискусію з "подібними суб'єктами".

 

Останні заяви першого заступника генерального прокурора України Рената Кузьміна про причетність екс-прем'єра Юлії Тимошенко до резонансних вбивств останніх 20 років свідчать про те, що "карально-репресивна система" активно виконує замовлення президента України Віктора Януковича, вважають у партії "Батьківщина".

"Чергові істеричні заяви заступника генерального прокурора Рената Кузьміна про нібито причетність Юлії Тимошенко до всіх резонансних злочинів, скоєних у країні за останні 20 років, свідчать про те, що карально-репресивна система завзято кинулася виконувати замовлення президента Януковича", - йдеться в заяві партії, поширеній її прес-службою.

- ГПУ: Тимошенко була причетна до банди донецьких кілерів, на рахунку яких 25 вбивств

У заяві нагадали, що "Янукович тиждень тому, як відомо, шокував весь цивілізований світ, коли взяв на себе функції судді і прокурора і звинуватив лідера опозиції майже у всіх смертних гріхах".

"Сьогодні ж прокуратура показала, що вона завжди готова виконувати найвище замовлення, яким би диким і абсурдним воно не було", - підкреслюється в заяві.

Соратники Тимошенко назвали заяви Кузьміна "нісенітницею", зазначивши при цьому, що партія "Батьківщина" вважає приниженням для себе вступати в будь-яку дискусію з "подібними суб'єктами".

- ГПУ готова пред'явити Тимошенко обвинувачення у справі про вбивство Щербаня

Як повідомлялося, Кузьмін заявив, що ГПУ має намір пред'явити Тимошенко обвинувачення в причетності до вбивства депутата Євгена Щербаня, але перешкодою є тривала хвороба екс-прем'єра.

За його словами, у разі тривалої хвороби Тимошенко Генпрокуратура може призначити їй судово-медичну експертизу для встановлення можливості участі в слідчих діях у справі про вбивство Щербаня. !zn

Читайте також:

ГПУ: Тимошенко була причетна до банди донецьких кілерів, на рахунку яких 25 вбивств

ГПУ готова пред'явити Тимошенко обвинувачення у справі про вбивство Щербаня

Кузьмін: Гроші за вбивство Щебраня переводилися з рахунків Тимошенко і Лазаренка

Лазаренко відхрещується від вбивства Гетьмана і Щербаня