Сьогодні суд займеться одночасно Луценком і Тимошенко

11 липня 06:40

Сьогодні, 11 липня, у Печерському районному суді Києва продовжиться розгляд кримінальних справ проти екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко і колишнього голови МВС Юрія Луценка.

 

Про це повідомляє прес-служба «Народної самооборони».

Засідання за обома справами почнуться о 10:00

«Температура повітря біля Печерського районного суду Києва стає аномально високою через призначення суддями на один час двох судових засідань - у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і екс-прем'єра Юлії Тимошенко», - йдеться у повідомленні НС.

«Міліція заздалегідь попередила про посилену охорону приміщення Печерського райсуду сотнею правоохоронців і обмежений доступ журналістів до будівлі суду. Разом з тим міліція запропонує послуги психолога Центру практичної психології ГУ МВС Києва», - сказано в повідомленні.

Зараз близько 50 прихильників Ю.Тимошенко і стільки ж її противників розташувалися по обидва боки Печерського суду, їх розділяє кордон міліції і металеві огорожі.

Проїжджа частина Хрещатика вільна, перехожі пересуваються по спеціально огородженій правоохоронцями території.

Для комфортної роботи журналістів столична міліція направила до Печерського суду свого прес-офіцера і психолога. Біля входу до суду чекають початку засідання кілька десятків журналістів, їх поки безперешкодно пропускають всередину.

Нагадаємо, у п'ятницю Печерський районний суд переніс засідання у «газовій справі» Ю.Тимошенко на 11 липня після того, як її захисника М.Титаренка госпіталізували до відділення кардіології Київської обласної лікарні.