Слухачами вироку Тимошенко стануть 30 бійців «Грифону»

10 жовтня 11:04

Завтра, 11 жовтня, громадський порядок і безпеку під Печерським судом та в суді забезпечуватимуть щонайменше 200 правоохоронців. Зокрема, серед них 30 співробітників спецпідрозділу "Грифон". Вони безпосередньо перебуватимуть у приміщенні суду. Про це повідомив начальник прес-служби ГУ МВС Києва Володимир Поліщук.

 

Загалом, за інформацією міліції, до Київської міської державної адміністрації представники опозиційних сил подали заявки на участь у мітингах 35 тисяч осіб.

"Поки що ми бачимо, що під Печерським судом щодня перебуває десь 60 – 70 осіб", - зазначив В.Поліщук.

За його словами, якщо кількість демонстрантів буде зростати, то у правоохоронців є резерви, котрі в разі необхідності будуть спрямовані на забезпечення громадянського порядку.

Нагадаємо, завтра, 11 жовтня, у Печерському суді зачитуватимуть вирок у справі Юлії Тимошенко.

Як повідомляло ZN.UA, 27 вересня у Печерському суді після двотижневої перерви зібралося стільки народу, що половина журналістів не потрапили на засідання.

30 вересня суддя Печерського районного суду Родіон Кірєєв постановив, що при оголошенні вироку екс-прем'єр-міністру України Ю.Тимошенко, у залі судових засідань будуть присутні тільки представники засобів масової інформації та безпосередньо учасники самого судового процесу.