«Скривдженій» Карпачовій вірити не можна, - Партія регіонів

25 квiтня 16:27

На думку депутата Партії регіонів Юлії Ковалевської, в словах Карпачової «відутно образу» за те, що Партія регіонів її не підтримала в прагненні стати вчетверте омбудсменом. Тому, за її словами, не можна вірити словам Карпачової на підтримку Юлії Тимошенко.

 

Народний депутат від фракції Партії регіонів Юлія Ковалевська вважає, що не можна вірити словами Ніни Карпачової на підтримку екс-прем'єра Юлії Тимошенко через її образу за те, що її не підтримали на четвертий термін омбудсмена.

«Не можна вірити словам Карпачової про те, що її загадковий помічник зміг пробитися в камеру Тимошенко. Відповідна версія викликає масу запитань: чому цьому помічникові Тимошенко вирішила показати «синяки у паховій області», які, як вона стверджує, у неї є, але не зважилася показати їх Власенку. У мене викликають об'єктивні сумніви подібні твердження Карпачової», - зазначила Ковалевська.

На її думку, в словах Карпачової «відчутна образа» за те, що Партія регіонів її не підтримала в прагненні стати вчетверте омбудсменом. «Вона до останнього оббивала пороги людей, які приймали рішення з цього питання. Але, не знайшовши підтримки, доклала всіх зусиль, щоб зірвати голосування за Лутковську. Адже чим довше затягується питання зі вступом на посаду нового омбудсмена, тим довше Карпачова залишається в кріслі, до якого за 15 років вона вже "приросла"», - заявила парламентарій.

«Судячи з останніх заяв Карпачової, зроблених у фарватері інформаційної провокації БЮТ, вона хоче «стати корисною» Тимошенко. Не здивуюся, якщо вона виявиться в їхніх списках на виборах», - підсумувала депутат-регіонал.

8 лютого 2012 року завершився термін повноважень чинного омбудсмена Карпачової, яка займала цей пост з 1998 року. 24 квітня Верховна Рада обрала нового омбудсмена - урядового уповноваженого в ЄСПЛ Валерію Лутковську. Вона вступить на посаду після прийняття присяги. !zn

Читайте також:

Карпачова просить Генпрокуратуру покарати причетних до «тортур» над Тимошенко

Ситуація навколо Тимошенко - «чергова провокація» під відкриття сесії ПАРЄ, - Партія регіонів

Тимошенко: Я думала, що настали останні хвилини мого життя

Рада призначила Лутковську омбудсменом