Силовики розслідують 54 справи проти чиновників КМДА. Майже усі - пішаки

04 листопада 13:45

Силовики розслідують 54 кримінальні справи щодо чиновників КМДА. Правда, зять колишнього мера — в офіційному розшуку. Колишній голова управління комунальної власності Чуб — у бігах.

 

Зате під слідством голова Шевченківського району Пилипишин, що , як стверджують у КМДА, «розпродав увесь район». Є Качурова. Є «гучна «справа щодо реконструкції лінії швидкісного трамваю. Є навіть щодо приймальні Олеся Довгого, де нібито таємно було здійснено втручання в електронну систему даних. Є Євлах - нехай амністований, але зі своєю базою даних.

Та чомусь так мало справ доведено до суду. І немає серед фігурантів ні Черновецького, ні Довгого, ні Баса, ні Кільчицької. Пояснення про те, що «Київрада - колективний орган», що «бізнес не дає на Черновецького свідчень, бо при ньому було хоч і дорого, але швидко», що «всі члени БЛЧ - юристи, які вміють замітати сліди» тощо, звичайно, мають місце, але виключно з дозволу "режисерів" із Банкової.

Детальніше читайте в свіжому випуску "Дзеркала тижня. Україна" в статті Інни Ведерникової ""Злочин і покарання" Черновецького".