Ще один свідок став на бік Луценка

19 грудня 09:23

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не давав команди чи наказу виділити житло своєму водієві Леоніду Приступлюку. Про це повідомив свідок, заступник міністра внутрішніх справ Олександр Фокін.

 

«Доручення - це не команда і не наказ», - сказав О.Фокін.

«Просто було питання підібрати житло, ми виділяли житло і людям серйознішим - заступникам міністра тощо», - зазначив він.

Свідок також розповів, що порадив Юрію Луценку видати наказ про призначення Л.Приступлюка, «щоб всі рішення були легітимні».

Свідок також зазначив, що підставою для розгляду питання виділення квартири водієві екс-міністра Л.Приступлюку на засіданні житлової комісії є наказ Ю.Луценка про призначення на посаду старшого оперуповноваженого Л.Приступлюка, а також виділення йому житла поза чергою.

«Доручення міністра внутрішніх справ я тоді не вважав незаконним, це нормальна практика турботи міністра за команду, яка на нього працює», - пояснив О.Фокін.

На традиційне запитання екс-міністра про те, чи отримував свідок від Ю.Луценка чи будь-яка третя особа від його імені будь-які незаконні вказівки, він відповів: «Ні, не отримував».

Окрім того, О.Фокін заявляв, що не був особисто зацікавлений у виділенні житла Л.Приступлюку.