Ще один свідок став на бік Луценка

09 листопада 11:33

У Печерському суді Києва завершився допит чергового свідка у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Олександра Пантелишина, який у грудні 2007 року працював керівником господарського управління МВС.

 

Під час допиту свідок розповів, що Леоніда Приступлюка знав як водія міністра Ю.Луценка.

За його словами, до нього як до начальника господарського управління від керівника автогосподарства МВС Орбана надійшли документи на закріплення Л.Приступлюка за службовим автомобілем. За словами Л.Пантелишина, папери відповідали всім вимогам, тому він їх підписав.

«Це ж не тільки за ним одним закріпили, це процедура, яка проходить практично щодня», - сказав він.

На питання захисту, чи відомі свідкові факти або обставини, які підтверджують, що Ю.Луценко скоїв інкриміновані йому злочини, Л.Пантелишин сказав: «Мені невідомо. І я не знаю, чи маю я право говорити це в суді чи ні, але моя думка - міністр невинний».

Сам Ю.Луценко запитав у Л.Пантелишина, чи пам'ятає він якісь незаконні вказівки. «Я від вас ніяких незаконних наказів, доручень чи вказівок не отримував», - відповів він.

Нагадаємо, це був 36-й свідок з боку обвинувачення із заявлених 148. Більшість із них під час допиту давали свідчення на користь Ю.Луценка.