Саакашвілі зустріне Новий рік в Афганістані

25 грудня 15:00

Саакашвілі особисто привітає грузинських військових зі святом і проведе разом з ними Новорічну ніч. Грузинський президент вже приїжджав до Афганістану рік тому і разом миротворцями провів патрулювання на бронетехніці.

 

Президент Грузії Михайло Саакашвілі зустріне Новий рік в Афганістані, разом з грузинськими миротворцями у складі ISAF. Повідомлення про це було розміщено на сторінці глави грузинської держави у соціальній мережі Facebook у вівторок, 25 грудня.

«Грузинські військові, які служать в Афганістані, новий - 2013 рік зустрічатимуть разом з головнокомандуючим країни. Глава грузинської держави прибуде у провінцію Гільменд перед Новим роком, особисто привітає військових зі святом і проведе разом з ними Новорічну ніч», - йдеться в повідомленні.

Це буде другий візит президента до Афганістану. Вперше він відвідав грузинських миротворців 20 лютого 2012 року і провів разом з ними патрулювання на бронетехніці.

Грузинські військові виконують миротворчу місію в Афганістані у складі ISAF (Міжнародних сил сприяння безпеці) з серпня 2009 року. Відтоді в цій країні загинули 18 грузинських військових. !zn

Читайте також:

Принц Гаррі ліквідував в Афганістані одного з командирів «Талібану»


Саакашвілі вважає Європу без України неповноцінною

Саакашвілі переконаний, що Росія рано радіє виборами в Грузії