Роздавши вказівки з прибирання снігу, Азаров на три дні відлітає в Угорщину

27 березня 19:14

Увечері 27 березня український прем'єр разом з дружиною відбуває з триденним офіційним візитом у Будапешт.

 

Провівши засідання Кабміну, присвячене ліквідації наслідків сильних снігопадів в Україні і запобіганню можливого паводку, прем'єр-міністр Микола Азаров увечері 27 березня відбуває з триденним візитом у Будапешт.

У поїздці прем'єра буде супроводжувати його дружина. Офіційна програма візиту почнеться 28 березня. Зокрема, відбудуться зустрічі Азарова з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном і спікером парламенту Угорщини Ласлом Ковером.

29 березня український прем'єр проведе зустріч з президентом Угорщини Яношем Адером, а також ознайомиться з роботою одного з угорських сільськогосподарських підприємств, з роботою очисних споруд компанії "Веорг", з роботою фармацевтичного заводу "Гедеон Ріхтер".

Планується, що в рамках візиту буде підписано низку двосторонніх документів, зокрема, угоду між урядами двох країн про міжнародні комбіновані перевезення, меморандум між Міністерством агрополітики і продовольства України і Міністерством регіонального розвитку Угорщини про співпрацю у сфері захисту рослин, а також меморандум про взаєморозуміння між Держагентством інвестицій і управління нацпроектами України та Агентством зі сприяння торгівлі та інвестицій Угорщини.

Увечері 29 березня Азаров повернеться в Київ. !zn

Читайте також:

Азаров вигнав ударівця з Кабміну за критику з прибирання снігу

Київська влада очікує підтоплення Подолу і Оболоні - води буде "по щиколотку"

Азаров віддав розпорядження запастися продовольством і медикаментами перед повінню

ЄС стурбований: Угорщина зробила свою конституцію антидемократичною